Vyberte stránku

Novoroční výzva 2022: jak to proběhlo

autor: | 09. 02. 2022

Od 3. ledna do 3. února jsme vyhlásili druhý ročník novoroční výzvy. Naším cílem bylo dát lidem impuls, aby se naučili psát všemi deseti právě teď a aby začali nový rok s dovedností, která jim dokáže ušetřit hodiny času. Jak tedy tato výzva dopadla?

Součástí výzvy byly:

  • Webinář o tom, jak Psaní Hravě využít naplno a jak si vytvořit nový zvyk
  • E-book o tom, jak zdravě sedět
  • Pravidelné soutěže, které hráče prováděly úrovněmi
  • Facebooková skupina, kde hráči sdíleli své pocity a kde jsme vyhlašovali výherce soutěží
  • Tipy na zvýšení efektivity a vytváření zvyků

Jak to celé proběhlo:

🔥  Novoroční výzvy se účastnilo 181 aktivních hráčů.

🔥  Během výzvy jich 24 dohrálo kurz až dokonce!

🔥  Dohromady všichni hráči odehráli 616 hodin, 29 minut, 19 vteřin = 25 dní, 16 hodin, 29 minut, 19 vteřin. (To dělá průměrně 3 hodiny, 24 minut, 21 vteřin na jednoho hráče.)

🔥  Za tu dobu zvládli všichni 45 056 her, což dělá 249 her na jednoho hráče.

🔥  Celkem 7 hráčů odehrálo přes 1000 her. Nejdelší odehraný čas má pan Karel s 25 hodinami, 42 minutami, 30 vteřinami hraní, který hraje již 409 dní po sobě. (Tedy po dobu 409 dní ani jednou nevynechal!) Paní Karolína odehrála 22 hodin, 52 minut, 38 vteřin a paní Kateřina 20 hodin, 50 minut, 41 vteřin .

🔥  Bylo vyhlášeno 28 soutěží. Paní Magdaléna se zúčastnila 25. A nejvíce jich vyhrála paní Karolína s 6 vítězstvími.

🔥  Celkově hráči v soutěžích strávili 1 den, 6 hodin, 46 minut, 42 vteřin a zapojilo se 59 hráčů. Odehráli dohromady 1 516 her.

Další novoroční výzva bude zase až příští rok, ale pokud se chcete naučit psát všemi deseti, nemusíte čekat celý rok, můžete se do našeho kurzu přihlásit i teď. S kalendářem, nastavitelným kolem a dalšími vychytávkami se naučíte psát kdykoliv. V případě jakýchkoliv dotazů můžete psát na e-mail či na naši facebookovou stránku. 

Pokud si kurz chcete vyzkoušet, neváhejte.

Mohlo by vás zajímat

Počítačová gramotnost, zábavnější než kdy dřív

Počítačová gramotnost, zábavnější než kdy dřív

Co je počítačová gramotnost? Počítačová gramotnost je soubor znalostí, schopností a dovedností zaměřených na ovládání a využívání počítače v životě.[1]  Počítač musíte umět nejen spustit a ovládat, ale také se hodí využívat aplikace, které jsou šikovnými šetřiči...

O nás – proč vzniklo Psaní Hravě?

O nás – proč vzniklo Psaní Hravě?

V Psaní Hravě věříme dvěma věcem: 1) Psaní všemi deseti má obrovský přínos a stojí za to to umět 2) Výuka psaní všemi deseti má být jednoduchá, zábavná a dostupná 1) Psaní všemi deseti má pro moderního člověka obrovský přínos a stojí za to to umět Znáte někoho, kdo...