Vyberte stránku

Nuda nebo špatný pocit z promrhaného času? – To se nás netýká!

autor: | 13. 07. 2023

Určitě to znáte taky. Těšíte se na léto, na prázdniny a dovolenou, na dlouhé dny a nicnedělání, ale když konečně nastanou, po chvíli odpočinku už byste zase něco dělali. Přepadává vás pocit promrhaného času, který chcete změnit nějakou smysluplnou činností.

 

Říkáte si: „Co by to tak mohlo být? Aby mě to zabavilo nyní a ideálně to přineslo i velký užitek do budoucna.“

 

Nejlepší, jak využít tohoto volnějšího období, je prožít ho s maximem nových zážitků, zkušeností a osvojení si nových dovedností.

A jak toho všeho docílit?

Jednoduše.

 

Vrhněte se do některého z výukových kurzů a pusťte se nejen do osobního rozvoje ale i do zábavy.

Online vzdělávací kurzy

 

Znáte ten povznášející pocit, když právě děláte něco sami pro sebe, a díky tomu vnímáte pozitivní energii vlastního posunu. U získávání nových dovedností skrze kurz se tento pocit jistě dostaví.

Nabízí se nespočet možností. Jde jen o to, co je vám blízké a v čem nacházíte efektivitu.

Jaké to mohou být a jaké vám můžeme doporučit?

 

Vzdělávací kurzy dovednostní

Samozřejmě, že nemůžeme vynechat náš kurz výuky psaní na klávesnici, jehož přínosy jsou detailně popsány v tomto článku.

 

ruce na klávesnici

 

Pokud však hledáte něco jiného, můžete si vybrat některý kurz z nabídky Kurzů pro radost. Prozkoumali jsme všechny jejich kurzy a podle toho, jak si vedly u zákazníků a dle pozitivních recenzí, jsme pro vás vybrali tyto tipy:

    • Jestliže oceníte dovednost zapamatovat si mnohonásobně více informací bez zapomínání, nebo se chcete naučit paměťové techniky, které využívají mistři světa v paměťových soutěžích, můžete využít kurz Trénink paměti – naučte se zapamatovat si cokoli.

    • V Kurzu rychločtení si osvojíte techniku čtení v obrazech, díky čemuž budete mít obsah v mysli dříve než přečtete celý text. Vaše čtení se tak stane rychlejší a efektivnější.

       

      rychlocteni

Kurzy počítačových programů

    • Většina z nás používáme programy Microsoft Word, Excel a PowerPoint, ale kdo může říct, že umí využít všechny důležité funkce? Díky Kurzu Microsoft Office se stanete výjimkou, která je všechny bude umět používat.

    • A pokud si budete chtít své vědomosti rozšířit nebo zaměřit na detailní poznání programu, který v sobě skrývá víc než jen obyčejnou tabulku, tak se pusťte do kurzu Excel 365 nejen pro začátečníky a naučíte se řešit méně běžné i speciální úkoly.

Jazykový kurz

    • Jak se naučit nejen anglicky hravě a pohodlně? Tímto kurzem se přesvědčíte, že naučit se cizí jazyk není těžké. Základem výuky je koncentrace, umění nepřestat a vytrvat. Kurz také zněkolikanásobí rychlost vašeho studia, přičemž zachová jeho kvalitu.
      online lekce angličtiny

Umělecko-kreativní kurz

    • Táhne Vás to spíše k umělecko-kreativní aktivitě? Kurz Kreslení pravou hemisférou – naučte se kreslit správně vám poskytuje návod, jak úžasně zrychlit vaše vidění, chápání souvislostí, a tím zvládnout nakreslení i toho, o čemž jste si mysleli, že to v životě nedokážete. Současně je to nejprodávanější kurz z Kurzů pro radost, což samo o sobě vypovídá o jeho kvalitě a přínosech.ruka s tužkou kreslí do bloku

Kurz hry na hudební nástroj

    • Kurzy hry na hudební nástroj ocení nejen dospělí ale i děti. Zkuste to například s kurzem Hry na kytaru, v němž máte příležitost naučit se hrát pěkně od základů a názorně krok za krokem až po své první skladby.

    • Nebo využijte kurz Hry na klavír, který vás naučí číst noty, hrát oběma rukama současně a používat pedál. Tato výuka je určena nejen pro ty, kteří si chtějí své z dětství zapomenuté dovednosti zopakovat, ale i pro úplné začátečníky.

hra na kytaru

 

Ať už se ponoříte do kteréhokoliv kurzu, věříme, že volný čas, ať už ten letní prázdninový či jakýkoliv jiný, rozhodně nebudete považovat za nevyužitý a promrhaný.

 

Přejeme vám nádherné dny s úsměvem 🙂

 

 

Mohlo by vás zajímat

Jak správně sedět?

Jak správně sedět?

Dlouhodobé sezení u počítače není zdravé. A čím déle u počítače pracujeme, tím více hledáme polohu, ve které by se nám pohodlně pracovalo. Křížíme nohy, hrbíme se, nebo si podpíráme hlavu dlaní. V tomto článku vám poradíme, jak správně sedět, aby práce u počítače byla...

Jak napsat závorky? Článek s procvičením!

Jak napsat závorky? Článek s procvičením!

Nejsou závorky jako závorky. Můžete si vybrat hned mezi kulatými, hranatými, složenými, špičatými, rovnými, lomenými ... možností je téměř nepřeberně. Naštěstí ne všechny se běžně používají 🙂 Pojďme se podívat na ty nejběžnější, které můžete potřebovat. Kulaté...