Vyberte stránku

Certifikáty Psaní Hravě jako symbol úspěchu zdobí webové stránky škol

autor: | 05. 02. 2024

Jako poděkování za projevenou důvěru v náš kurz a za to, že se Psaní Hravě mohlo stát součástí vzdělávacích nástrojů ve spoustě českých škol, zasíláme školám certifikáty psaní všemi deseti.


Jedná o projev našeho uznání a ocenění pedagogům za to, že podporují digitální gramotnost svých žáků. Věříme totiž, že dovednosti, které žáci získají prostřednictvím našeho kurzu, pro ně budou přínosem nejen ve školním, ale i v budoucnu v profesním životě.

 

Několik škol své certifikáty zveřejnily na svých webových stránkách. Považujeme to nejen za symbol naší vzájemné úspěšné spolupráce, ale také jako důkaz, že společně můžeme posunout vzdělávání v oblasti psaní všemi deseti na vyšší úroveň.

 

 

Nahlédněte na webové stránky těchto škol a prohlédněte si jejich certifikáty:

 

Chci vyučovat psaní s Psaní Hravě

Mohlo by vás zajímat

Šablony přehledně a jednoduše

Šablony přehledně a jednoduše

Aktualizované šablony pro rok 2022/2023 najdete v tomto článku! Když se řekne slovo šablona, řadě lidí ve školství vstávají hrůzou chlupy na zádech, další jen pokrčí rameny, protože moc neví o co přesně jde a hrstka těch nejodolnějších se skrytě usměje. Proč? Protože...

Jak se píše dolar? Článek s procvičením!

Jak se píše dolar? Článek s procvičením!

Píšete text, kde potřebujete uvádět ceny v dolarech? Nechcete psát za číslovku nehezké USD, ale chcete napsat znak pro dolar? Jak na to, abyste jej nemuseli hledat mezi seznamem speciálních znaků, se dozvíte zde. Dolar na PC Dolar zvládnete hravě pomocí levého anebo...