Vyberte stránku

Jak souvisí psaní všemi deseti s angličtinou?

autor: | 13. 03. 2023

Dnes bychom vás rádi upozornili na inovativní pomůcku pro pro učitele vyučující cizí jazyky.

 

Říkáte si – proč zde píšeme o jazycích, když Psaní Hravě je o psaní všemi deseti? Jsme přesvědčeni o tom, že cizí jazyky i psaní všemi deseti mohou patřit k těm nejužitečnějším dovednostem, které se žáci ve škole naučí. Nejen, že se tyto dovednosti naučí, ale také je budou používat v běžném životě každý den.

Spojili jsme síly s WocaBee

Slyšeli jste už o úspěšné aplikaci na učení slovíček, která má v názvu i v logu ukrytou včelu?

Tato inovativní pomůcka přináší efektivitu do výuky. WocaBee je jednoduchá online aplikace pro školy, která funguje na mobilu, tabletu či počítači.

WocaBee využilo již více než 400 000 žáků a učitelů k moderní výuce cizích jazyků. Až 98 % učitelů potvrzuje, že žáci díky aplikaci dosahují zlepšení svých jazykových dovedností.

  • WocaBee šetří učitelům čas – automaticky opravuje písemné práce nebo přiřazuje obrázky. Učitelé mohou používat připravené balíčky slovíček z učebnic.
  • Aplikace žáky motivuje k učení, slovní zásobu je skutečně naučí, a to včetně výslovnosti.
  • Je to ověřená aplikace, která získala ocenění Ministerstva hospodářství SR Inovativní čin roku.

 

Speciální sleva pouze pro vás

Možná vás tato pomůcka zaujala, ale chcete mít jistotu, že bude vyhovovat vám i žákům. Proto si ji můžete vyzkoušet na měsíc zdarma na www.wocabee.app

Pokud se vám aplikace na hodinách osvědčí, můžete ji svým žákům objednat do konce tohoto školního roku se speciální slevou až 25%. Stačí ve druhém kroku objednávky uvést slevový kód PH25VIP

Tuto mimořádnou nabídku jsme pro vás připravili v rámci naší spolupráce s WocaBee. Doufáme, že naše partnerství i tato nabídka vás inspirují vyzkoušet další inovativní pomůcku. Společným úsilím se tak výuka na školách stane modernější, jednodušší a zajímavější.

Chcete se o WocaBee dozvědět víc? Podívejte se na toto krátké video:

 

Mohlo by vás zajímat

Novoroční výzva 2022: jak to proběhlo

Novoroční výzva 2022: jak to proběhlo

Od 3. ledna do 3. února jsme vyhlásili druhý ročník novoroční výzvy. Naším cílem bylo dát lidem impuls, aby se naučili psát všemi deseti právě teď a aby začali nový rok s dovedností, která jim dokáže ušetřit hodiny času. Jak tedy tato výzva dopadla? Součástí výzvy...