Vyberte stránku

Novoroční výzva 2022: jak to proběhlo

autor: | 09. 02. 2022

Od 3. ledna do 3. února jsme vyhlásili druhý ročník novoroční výzvy. Naším cílem bylo dát lidem impuls, aby se naučili psát všemi deseti právě teď a aby začali nový rok s dovedností, která jim dokáže ušetřit hodiny času. Jak tedy tato výzva dopadla?

Součástí výzvy byly:

  • Webinář o tom, jak Psaní Hravě využít naplno a jak si vytvořit nový zvyk
  • E-book o tom, jak zdravě sedět
  • Pravidelné soutěže, které hráče prováděly úrovněmi
  • Facebooková skupina, kde hráči sdíleli své pocity a kde jsme vyhlašovali výherce soutěží
  • Tipy na zvýšení efektivity a vytváření zvyků

Jak to celé proběhlo:

🔥  Novoroční výzvy se účastnilo 181 aktivních hráčů.

🔥  Během výzvy jich 24 dohrálo kurz až dokonce!

🔥  Dohromady všichni hráči odehráli 616 hodin, 29 minut, 19 vteřin = 25 dní, 16 hodin, 29 minut, 19 vteřin. (To dělá průměrně 3 hodiny, 24 minut, 21 vteřin na jednoho hráče.)

🔥  Za tu dobu zvládli všichni 45 056 her, což dělá 249 her na jednoho hráče.

🔥  Celkem 7 hráčů odehrálo přes 1000 her. Nejdelší odehraný čas má pan Karel s 25 hodinami, 42 minutami, 30 vteřinami hraní, který hraje již 409 dní po sobě. (Tedy po dobu 409 dní ani jednou nevynechal!) Paní Karolína odehrála 22 hodin, 52 minut, 38 vteřin a paní Kateřina 20 hodin, 50 minut, 41 vteřin .

🔥  Bylo vyhlášeno 28 soutěží. Paní Magdaléna se zúčastnila 25. A nejvíce jich vyhrála paní Karolína s 6 vítězstvími.

🔥  Celkově hráči v soutěžích strávili 1 den, 6 hodin, 46 minut, 42 vteřin a zapojilo se 59 hráčů. Odehráli dohromady 1 516 her.

Další novoroční výzva bude zase až příští rok, ale pokud se chcete naučit psát všemi deseti, nemusíte čekat celý rok, můžete se do našeho kurzu přihlásit i teď. S kalendářem, nastavitelným kolem a dalšími vychytávkami se naučíte psát kdykoliv. V případě jakýchkoliv dotazů můžete psát na e-mail či na naši facebookovou stránku. 

Pokud si kurz chcete vyzkoušet, neváhejte.

Mohlo by vás zajímat

Návod pro učitele – založení školního účtu

Návod pro učitele – založení školního účtu

Doporučujeme vyzkoušet si výuku psaní všemi deseti s Psaní Hravě ideálně rovnou v praxi (na hodině). Budete mít jasnou zpětnou vazbu od žáků a navíc si jednoduchost výuky vyzkoušíte na vlastní kůži. Se zkušební verzí se s žáky bez časového omezení naučíte prvních 10...

Prstkrabice a proč jí se svými žáky vyrobit

Prstkrabice a proč jí se svými žáky vyrobit

Je těžké přesvědčit žáky, aby se při psaní všemi deseti dívali pouze na obrazovku a nehledali písmenka na klávesnici? Jak jim pomoci, aby skutečně začali psát správným prstokladem a dívali se pouze na obrazovku? Vytvořte si společně prstkrabici! Co je prstkrabice a...

O nás – proč vzniklo Psaní Hravě?

O nás – proč vzniklo Psaní Hravě?

V Psaní Hravě věříme dvěma věcem: 1) Psaní všemi deseti má obrovský přínos a stojí za to to umět 2) Výuka psaní všemi deseti má být jednoduchá, zábavná a dostupná 1) Psaní všemi deseti má pro moderního člověka obrovský přínos a stojí za to to umět Znáte někoho, kdo...