Vyberte stránku

Jak na domácí výuku s Psaní Hravě

autor: | 13. 03. 2020

Nechte žáky učit se psát všemi deseti. Psaní Hravě je stavěné pro domácí výuku. Je to opravdu jednoduché.

V tomto článku se dozvíte:

  • jak rychle začít s domácí výukou
  • jak na dálku řídit postup žáků
  • jak získat školní licence

Jak rychle začít s domácí výukou

  1. Vytvoříte si školní účet (pro slovenskou verzi zde)
  2. Vytvoříte si třídy. Dle potřeby.
  3. Do každé třídy přidáte žáky. Nejjednodušeji tak, že zadáte jejich e-maily. Přijde jim pozvánka, poprvé se přihlásí a už můžou psát.
  4. Pokud žáci nemají e-maily (nebo je nemáte k dispozici), neházejte klávesy do žita. Existuje alternativa. Při přidávání žáků zvolte možnost „Přidat žáky pomocí kódu“. Žákům pak předáte dvě informace: ať se poprvé přihlásí na uvedené adrese a ať tam použijí unikátní kód jejich třídy.
Video-návod: Jak si jednoduše můžete vyzkoušet výuku se žáky (pro učitele)

Toť vše. Jakmile se žáci přihlásí, můžou rovnou psát. Vy ve své učitelské administraci uvidíte, kdo už se přihlásil. A nejen to, ale k tomu se dostaneme hned v další části.

Přehled celé třídy a jak pokračují v kurzu
Výsledky žáků ve třídě.

Jak na dálku řídit postup žáků

Tak předně, abyste mohli něco řídit, musíte mít přehled. Přestože žáci hrají doma, vy vidíte všechny jejich výsledky ve své školní administraci (viz předchozí obrázek).

Každého žáka si navíc můžete rozkliknout a uvidíte i jeho jednotlivé hry, v jakých dnech hrál atd.

Statistiky jednotlivých žáků
Část podrobných statistik každého žáka.

Takže přehled máte. A teď jak žáky nejlépe zaúkolovat?

Naše statistiky praví, že průměrná doba hraní, kterou potřebovali naši absolventi k dosažení poslední úrovně, je zhruba 10 hodin. To vůbec není mnoho. Přesněji řečeno je to 30x 20 minut, tedy stačí hrát v průměru 20 minut denně po dobu 30 dní. A to žáci při domácí výuce zvládnou, mnohem snáz než kdyby se to učili ve škole jednou za týden na hodině.

Někteří žáci budou postupovat rychle, někteří se budou loudat někde na chvostu třídního žebříčku. Proto doporučujeme nastavit si se žáky i průběžné cíle, ideálně zvládnout X úrovní za týden (X si stanovte sami, aby to dobře vycházelo). Samozřejmě jim můžete zdůraznit, že si to každý týden zkontrolujete.

Jak získat školní licence (CZ + SK)

Na stránce s ceníkem si můžete udělat představu, kolik licencí a za jakou cenu si chcete pořídit a zároveň nás zde rovnou kontaktujete. Nebo nám napište na info@psanihrave.cz nebo zavolejte našemu Lukášovi na 776 159 272.

Tak pojďte na to!

Vytvořte si účet (pokud ještě nemáte)

Mohlo by vás zajímat