Vyberte stránku

Nejčastější důvody, proč se nenaučit psát všemi deseti

autor: | 07. 03. 2022

Většina lidí ví, že psát všemi deseti je mnohem lepší než psát všemi dvěma či všemi čtyřmi. Přesto mnoho z nich toto rozhodnutí odkládá a nachází výmluvy proč se to nenaučit teď, ale odložit to na později. Pokud nějakou výmluvu potřebujete, rozhodli jsme se vám pomoci a sestavili jsme seznam těch nejběžnějších. Stačí si vybrat, která se pro vás hodí nejlépe.

👉 … nemám na to čas.

Pokaždé když na klávesnici píšete méně než všemi deseti, ztrácíte čas. A to navíc zcela zbytečně. Čím dříve se naučíte psát všemi deseti, tím více času získáte. Průměrný čas potřebný na průchod celým kurzem je 10 hodin a lidé se během té doby naučí psát až 2x rychleji (tato rychlost se navíc potom s praxí ještě zvyšuje.)

20 hodin pomalého psaní = 10 hodin kurzu + 10 hodin rychlého psaní

Při profesích, kdy hodně píšete na počítači, máte svou časovou investici zpět během dvou pracovních dnů.

👉 … mám děti a nemám na to teď čas.

Děti jsou největší radostí našeho života, ale vyžadují spoustu energie a času. Odkládáte také spoustu věcí, až děti budou větší a vy budete mít více času?

Jenomže děti se učí pozorováním a odkoukáváním. Děti, které u svých rodičů vidí, že investují do svého vzdělání, samy potom tíhnou k tomu, aby hledaly, jak se zlepšovat a dále vzdělávat. Děti neučíme tím, co jim říkáme, ale tím, že jim jdeme příkladem.

Děti, které neměly důvod se nenaučit psát všemi deseti.

👉 … nedokážu se kurzu věnovat naplno.

Naučit se správný prstoklad nevyžaduje více než pár minut denně. Při dvaceti minutách denně se správný prstoklad naučíte za měsíc. A ani nepotřebujete 20 minut v celku, ale můžete si ve volné chvíli vždy zahrát jen pár her.

👉 … nevím, jestli u toho skutečně vydržím.

Uprostřed každého kola najdete tipy, jak pracovat efektivně a jak si vybudovat zvyk, abyste u kurzu skutečně vydrželi, dokud klávesnici nezvládnete.

Kalendář umístěný v aplikaci také motivuje k tomu, abyste se ke kurzu skutečně vrátili každý den alespoň na chvíli. A pokud rádi podnikáte aktivity společně s rodinou či s přáteli, můžete se propojit pomocí facebooku a můžete se společně podporovat v úspěšném dokončení.

Proč se to nenaučit společně.

👉 … nevím, jestli se mi kurz bude líbit.

Dáváme 100% garanci na vrácení peněz, pokud se během prvních sedmi dnů rozmyslíte anebo se vám kurz nebude líbit. Nic neriskujete.

👉 … jedná se o docela dost peněz.

V současnosti je Psaní Hravě jediná aplikace, kde se naučíte psát všemi deseti hrou, která vás bude skutečně bavit. Navíc díky ušetřenému času máte svou investici brzy zpět.

Proč se nenaučit psát všemi deseti.

Předpokládejme, že si svého času ceníte na 200Kč za hodinu. Když budete psát dvakrát rychleji, tak text, který by vám původně zabral 8 hodin, napíšete za 4 hodiny. Při 200 korunách za hodinu se vám tak může investice vrátit už během prvního pracovního dne. Pokud máte jinou hodinovou mzdu, můžete si to analogicky přepočítat.

Pro koho Psaní Hravě NENÍ

Kurz psaní všemi deseti skutečně není vhodný pro všechny. Nehodí se pro ty, kteří:

  • se nezajímají o efektivitu práce,
  • nevadí jim, že jejich čas mizí zbytečně,
  • se nechtějí přemáhat, aby se něco naučili,
  • nemají zájem se zlepšovat
  • mají radost z toho, že mohou znovu a znovu hledat jednotlivá písmenka na klávesnici

Pokud jste se nenašli ani v jedné skupině a ani jedna výmluva na vás nezapůsobila, rádi vás přivítáme v našem kurzu.

Přejeme ať vás kurz baví a ať ušetřený čas věnujete tomu, co vás skutečně baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Klávesy: Home, End, Insert, Delete a šipky

Klávesy: Home, End, Insert, Delete a šipky

Používáte na klávesnici navigační klávesy jako je Home, End, Insert a Delete? Anebo je na klávesnici prostě máte a hledáte, k čemu jsou vlastně dobré? Všechny tyto klávesy se nazývají navigační, protože vám umožňují pohybovat se po obrazovce, aniž byste museli sahat...

Jak hodnotit žáky při výuce v Psaní Hravě

Jak hodnotit žáky při výuce v Psaní Hravě

Jako učitel si možná kladete otázku, jak vlastně žáky hodnotit v psaní všemi deseti. Učitelé často žáky hodnotí podle přesnosti psaní, počtu chyb a výsledných procent. Tato negativní motivace ale u školáků často vyvolává stres a to vede k tomu, že žáci nemají psaní...

Cviky k počítači #2: protáhněte hrudní páteř

Cviky k počítači #2: protáhněte hrudní páteř

Dlouhodobé sezení u počítače není pro naše tělo žádná výhra. Hrbíme se, ohýbáme se ke klávesnici a různě křížíme nohy. Hledáme totiž polohu, ve které se nám bude dobře pracovat. A právě proto je nutné se alespoň čas od času pořádně protáhnout. V minulém díle tohoto...