Vyberte stránku

Stanovte si novoroční předsevzetí. Naučte se psát všemi deseti

autor: | 28. 12. 2017

Rok 2017 utekl jako voda a za chvíli společně vkročíme do nového roku 2018. Právě teď je proto ideální čas na to, abyste si stanovili novoroční předsevzetí. Rozhodnutí zhubnout, nebo začít pravidelně sportovat už několikrát nevyšlo, a tak hledáte nějaké, které byste v roce 2018 mohli pokořit?

Naučte se psát všemi deseti

Umět psát všemi deseti se vám bude hodit vždycky. A to ať už studujete, pracujete na volné noze, nebo jste maminka na mateřské dovolené. Pokud vás zajímá, proč je dobré umět kouzlit prsty po klávesnici všemi deseti, přečtěte tento článek. My jsme pro vás sepsali 10 důvodů, kolik jich najdete vy?

Ve dvou se to lépe táhne

Pokud se vám stává, že novoroční předsevzetí většinou skončí fiaskem, vrhněte se do Psaní Hravě společně. Ve dvou (nebo rovnou v celé partě) se to přece lépe táhne. Domluvte se třeba s kamarády, sourozenci nebo kolegy a naučte se psát rychle a bez překlepů všichni společně. Můžete se pak vzájemně motivovat, překonávat, nebo rovnou soutěžit v tom, kdo bude nejlepší. Správná motivace je totiž potřeba – a u novoročních předsevzetí platí dvojnásob!

Anglicky snadno a rychle

Už to víte? Spustili jsme Ttype.com! Nově se proto můžete učit psát všemi deseti také anglicky. A to se vám bude hodit nejen v normálním životě, ale také v životopisu. Angličtina je totiž v dnešním světě téměř nutností.  

Překonejte se

Překonejte se a slibte si, že letos předsevzetí dodržíte. Kromě dobrého pocitu získáte po dokončení kurzu (a to ať na Psaní Hravě nebo na Ttype.com) také certifikát o jeho absolvování.

Certifikát se vám bude hodit jak v obyčejném životě, tak také v životopisu. Ten vám totiž pomůže  třeba ve výběrovém řízení v zaměstnání. Právě on totiž může rozhodnout o tom, jestli vysněnou práci nakonec získáte.  A to za to stojí, nemyslíte?

 

Mnoho štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce 2018

přeje tým Psaní Hravě 

Mohlo by vás zajímat

Jak napsat zpětné lomítko? Článek s procvičením

Jak napsat zpětné lomítko? Článek s procvičením

Lomítko, zpětné lomítko a svislá čára jsou všechny překvapivě důležité znaky a to nejen při psaní kódu. Jak na ně na PC a na Macu? Zpětné lomítko na PC Můžete ho opět napsat více způsoby. Americká klávesnice ho má umístěné přímo mezi základními klávesami - můžete jej...

Psaní Hravě pro firmy: jaké přináší výhody

Psaní Hravě pro firmy: jaké přináší výhody

Představte si, svět, ve kterém: Telefonní operátorka dokáže mluvit s klientem a vše zároveň zapisovat. Programátor může rovnou kontrolovat vznikající kód a nemusí přeostřovat z klávesnice na obrazovku. Asistentka dokáže všechny emaily napsat za polovinu času. Manažer...

Efektivně s prohlížečem pro PC

Efektivně s prohlížečem pro PC

Minule jsme se věnovali tomu, jak využívat klávesnici efektivněji při psaní a editování textu, tentokrát se zaměříme na to, jak pracovat s klávesnicí efektivněji při práci s internetovým prohlížečem. Při práci na počítači jsme zvyklí mít jednu ruku na klávesnici a...